Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Eftermiddagsmøde med Unna Hvid

Dato
Tirsdag d. 7. marts 2023, kl. 14:00
Sted
Konfirmandstuen, Stjærvej 14, Storring, 8464 Galten

Foredrag: Skriv din livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen til at fortælle den videre. Når den først er skrevet ned, så kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. Foredragsholderens råd til dig er derfor: Skynd dig at komme i gang med at skrive din livsfortælling ned!

Med foredraget får du en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at skrive sin livsfortælling ned, og hvordan det kan være til glæde for både dig og din familie. Du får samtidig råd og ideer til at komme i gang med at skrive, og hvad du gør for, at projektet føles mere overkommeligt.

Foredraget holdes med udgangspunkt i Unna Hvids bog: Skriv din livsfortælling – hvorfor og hvordan. Til foredraget har du mulighed for at købe bogen til rabatpris.

Om foredragsholderen:

Unna Hvid, født 1967, er cand.mag. i historie og dansk, forfatter, foredragsholder og kunstner. Hun er født i Vestjylland, men bor i dag i København. Hun har i en årrække arbejdet med at hjælpe almindelige mennesker med at få skrevet deres livsfortælling.

www.unnahvid.dk